Werkplekonderzoek (digitaal)

Laat je werkplek checken en ontvang persoonlijke adviezen over je werkhouding, inrichting van de werkplek en het gebruik van hulpmiddelen. 

Werkplekonderzoek (op locatie)

Heb je werkgerelateerde klachten of wil je juist overbelastingsklachten voorkomen? Tijdens een werkplekonderzoek op locatie ontvang je persoonlijke adviezen. 

Workshop "Gezond beeldschermwerk"

Voor een groep medewerkers kan de workshop "Gezond beeldschermwerk" worden verzorgd.          

Training “Gezond werken” (fysieke belasting)

Wil je dat jouw medewerkers zich meer bewust zijn van gezond werken en hoe ze werk gerelateerde klachten kunnen voorkomen? Kies voor een maatwerk training "Gezond werken' op locatie.

Training "Gezond werken" voor leidinggevenden

Wordt in jouw bedrijf zwaar lichamelijk werk verricht? Dan kunnen de leidinggevenden een belangrijke rol spelen in het voorkomen van werk gerelateerde klachten? Rust jouw leidinggevenden toe met een maatwerk training "Gezond werken voor leidinggevenden".  

Cursus “Werkplekadviseur”

Werk jij op de afdeling Facility of HR en hoort het inrichten van beeldscherm werkplekken bij jouw taken? Dan is deze cursus bestemd voor jou! Na deze cursus ben je in staat medewerkers instructies te geven over het ergonomisch inrichten van de beeldschermwerkplek en ze te ondersteunen in het correct instellen en gebruiken van meubilair en hulpmiddelen. 

Cursus "Ergocoach”

Ben jij preventiemedewerker of arboprofessional? Na de cursus “Ergocoach” zul je in staat zijn om gezond werken binnen jouw organisatie handen en voeten te geven. 

Onderzoek Fysieke belasting

Wil je binnen jouw bedrijf in kaart brengen hoe (on)gezond men werkt en hiervoor concrete adviezen ontvangen? Dan verzorgen wij een maatwerk onderzoek fysieke belasting en/of beeldschermwerk.